Strattera Kopen Zonder Recept | Hoe Online Strattera Kopen?

Wat is Strattera?

Strattera is een voorgeschreven medicijn voor de behandeling van aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD). Het is het eerste medicijn in zijn klasse dat is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration voor de behandeling van ADHD bij volwassenen en kinderen. Strattera is goedgekeurd voor gebruik bij kinderen van zes jaar en ouder en volwassenen. Het bevat een synthetische vorm van de chemische stof atomoxetine die werkt door de niveaus van neurotransmitters, met name noradrenaline, in de hersenen te moduleren. Het effect van Strattera is niet alleen het verbeteren van cognitief functioneren, maar ook het sociaal en emotioneel functioneren. Strattera is ook geïndiceerd voor de behandeling van depressieve episodes, obsessief-compulsieve stoornis, angst en stemmingsstoornissen. Strattera kan alleen worden gebruikt, als onderdeel van een combinatie met andere medicijnen, of als een derde medicijn om bepaalde aandoeningen te behandelen. De risico’s van het gebruik van Strattera zijn slapeloosheid, verhoogde bloeddruk en snelle hartslag. Patiënten moeten nauwlettend worden gecontroleerd op symptomen van mogelijke bijwerkingen. Ernstigere bijwerkingen kunnen zelfmoordgedachten, verminderde eetlust, anorexia en gewichtsverlies zijn. Vanwege deze mogelijke bijwerkingen wordt Strattera niet voor alle patiënten aanbevolen. Alleen een gekwalificeerde zorgverlener kan bepalen of het voordeel van dit medicijn opweegt tegen de risico’s.

Hoe Strattera te gebruiken?

Correct gebruik van Strattera wordt aanbevolen om te beginnen met de laagste dosering om bijwerkingen en gezondheidsrisico’s te minimaliseren. De gebruikelijke aanbevolen startdosering is Strattera 10 mg voor kinderen en volwassenen met een lichaamsgewicht van minder dan 70 kg en 20 mg voor kinderen en volwassenen met een lichaamsgewicht van 70 kg en meer. Deze dosis kan in de loop van de tijd geleidelijk worden verhoogd als de patiënt niet de gewenste resultaten ervaart of als de startdosis te laag blijkt te zijn voor de patiënt. Het aanbevolen grensbereik voor volwassenen is Strattera 80 mg. De verhoging van de dosis Strattera moet nauw verband houden met de intensiteit en frequentie van de symptomen om overmedicatie te voorkomen. Kinderen moeten tijdens de behandeling met Strattera nauwlettend worden gecontroleerd op tekenen van bijwerkingen en om ervoor te zorgen dat het geneesmiddel volgens voorschrift wordt ingenomen. Het wordt aanbevolen niet plotseling met Strattera te stoppen omdat de bijwerkingen erger kunnen zijn dan de oorspronkelijke ADHD-symptomen. Als een patiënt besluit de behandeling met Strattera te wijzigen of stop te zetten, dient hij met een arts te bespreken hoe hij de dosis veilig kan verlagen om onaangename bijwerkingen tot een minimum te beperken.

Wat zijn de bijwerkingen van Strattera?

De meest voorkomende bijwerkingen van Strattera zijn hoofdpijn, rusteloosheid, slaperigheid, constipatie, verminderde eetlust, misselijkheid, braken, duizeligheid, overmatig zweten, verhoogde bloeddruk of snelle hartslag. Enkele meer ernstige bijwerkingen zijn netelroos, hartfalen, zelfmoordgedachten, angst, allergische reacties, ernstige diarree, verwarde mentale toestand en hallucinaties. De meer ernstige bijwerkingen zijn leverproblemen, hoge bloeddruk, ernstige depressie, toevallen en ernstige allergische reacties. Als een patiënt een van deze bijwerkingen ervaart, moet hij onmiddellijk medische hulp inroepen. Deze symptomen zijn niet beperkt tot de hierboven genoemde en een patiënt moet op elk moment onmiddellijk contact opnemen met zijn arts als er een verandering in de gezondheidstoestand optreedt. Strattera wordt oraal toegediend, als tablet of suspensie. Artsen raden aan om de pillen niet te splitsen, te pletten of te kauwen om blootstelling aan gevaarlijke doses te voorkomen.

Wie kan Strattera nemen?

Strattera wordt aanbevolen voor kinderen, adolescenten en volwassenen met ADHD. Het wordt soms aanbevolen voor andere ADHD-gerelateerde stoornissen, zoals obsessief-compulsieve stoornis, depressieve episodes, stemmingsstoornissen en emotionele ontregelingsstoornis. Dit geneesmiddel wordt ook aanbevolen om de symptomen van chronische vermoeidheid te verlichten. Ongeacht de leeftijd van de patiënten moet de dosering van Strattera worden voorgeschreven door een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg om een correcte dosering te garanderen. Strattera is gecontra-indiceerd bij patiënten met een ernstige leveraandoening, zwangerschap of borstvoeding, hoge bloeddruk of hartaandoeningen. Strattera moet ook worden vermeden als een patiënt bepaalde soorten medicijnen gebruikt om depressie, bipolaire stoornis, angst of andere psychiatrische stoornissen te behandelen. Patiënten moeten hun arts op de hoogte stellen van eventuele gezondheidsproblemen voordat ze met de behandeling met Strattera beginnen.

Belangrijkste feiten over Strattera?

Strattera is een voorgeschreven medicijn voor de behandeling van ADHD en andere gerelateerde aandoeningen. Het is het eerste niet-stimulerende medicijn dat is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration voor de behandeling van ADHD bij kinderen en volwassenen. De werkzame stof in Strattera is atomoxetine, dat in de hersenen werkt door de niveaus van neurotransmitters te moduleren. Strattera is verkrijgbaar in de vorm van tabletten, capsules en orale suspensie. De aanbevolen startdosis is over het algemeen 10 mg voor mensen met een lichaamsgewicht van minder dan 70 kg en 20 mg voor mensen met een lichaamsgewicht van 70 kg of meer. Strattera kan verschillende bijwerkingen veroorzaken, sommige mild en sommige ernstiger, waaronder hoofdpijn, slaperigheid, rusteloosheid, obstipatie, verminderde eetlust, misselijkheid, braken, duizeligheid, overmatig zweten, verhoogde bloeddruk en snelle hartslag. Strattera is gecontra-indiceerd bij patiënten met een ernstige leveraandoening, zwangerschap of borstvoeding, hartaandoeningen of hoge bloeddruk.

Wat zijn Strattera-kosten?

Strattera-kosten variëren afhankelijk van stad, staat, ziektekostenverzekering of apotheekverzekering. De prijs van elke pil of capsule varieert, daarom moet de hoeveelheid medicatie worden berekend om de totale kosten te bepalen. Zonder ziektekostenverzekering bedragen de gemiddelde kosten van 28 Strattera-tabletten voor volwassenen en kinderen van 6 jaar en ouder in de Verenigde Staten ongeveer € 350. Hetzelfde aantal van 48 Strattera-tabletten in Canada kost ongeveer € 480. Strattera’s pakketten van een maand voor volwassenen en tieners van 18 jaar en ouder met een ziektekostenverzekering in de Verenigde Staten kosten ongeveer € 130, terwijl pakketten van een maand voor kinderen onder de 18 tussen de € 70 en € 150 kosten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij, dus het is altijd belangrijk om verschillende opties te vergelijken om geld te besparen. Kortingen en kostenhulpprogramma’s zijn ook beschikbaar voor veel patiënten.

Waar Strattera kopen zonder recept?

U kunt Strattera zonder recept online kopen zonder gedoe bij een aantal vertrouwde online apotheekwebsites, alle prijzen vergelijken, beoordelingen bekijken en vervolgens online bestellen om uw medicijn thuis te ontvangen.

Wat is de prijs van Strattera zonder recept?

De prijs van Strattera zonder recept kan variëren, afhankelijk van de apotheek. We raden u aan om op internet te zoeken en de beste prijs te vinden bij een van de vertrouwde apotheken bij u in de buurt.

Is het veilig om Strattera online te kopen?

Ja, het is veilig om Strattera online te kopen, maar we raden u aan eerst uw onderzoek te doen en een online apotheek te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Jerry

Leave a Comment